Vereniging van Eigenaren

Tijdens uw eerste contact met ons zal u al ervaren dat wij u graag willen helpen en begeleiden in dit proces. Hierbij geven wij u graag advies over de uitvoering, veiligheid, duurzaamheid en kosten. Met onze expertise wordt in nauw overleg met u bepaald hoe het eindresultaat eruit moet zien. Ons advies kan tot een ‘verrassende’ oplossing leiden die uiteindelijk geld bespaart én de veelal oudere appartementgebouwen een enorme upgrade geven die past bij deze tijd.

De hekwerkprojecten worden gerealiseerd in samenwerking met vaste (betrouwbare) partners. Zodoende kunnen wij ook gelijktijdig betonreparaties voor u laten uitvoeren. Naast kwaliteit en veiligheid staat advies en begeleiding hoog bij ons in het vaandel.

Onze bedrijfscultuur is te typeren als no-nonsense met directe en korte communicatielijnen. Montihek onderscheidt zich door zich te focussen op samenwerking en klanttevredenheid.  Montihek Balkonhekken gaat graag met u de uitdaging aan en biedt u maatwerk oplossingen voor hekwerken in renovatieprojecten.

Klanttevredenheid

Wij zetten de klanttevredenheid van onze klanten op de eerste plek. Dat betekent dat we tijdens onze uitvoering regelmatig met onze opdrachtgevers zullen evalueren, zodat we kunnen bijsturen en verbeteren waar nodig. Elke dag een stukje beter worden, zodat we elk project afsluiten met minimaal een 8 van onze klant; dat is ons doel!

Montihek VvE Stappenplan (MVS)

Exclusief voor de VvE eigenaren en VvE beheerders heeft Montihek Balkonhekken het ‘Montihek VvE Stappenplan’ ontwikkeld. Het MVS biedt advies en totale ondersteuning aan de voorzitter en/of technisch team van de Vereniging van Eigenaren vóór, tijdens en ná het vervangen van de hekwerken.

Het MVS bestaat o.a. uit de volgende stappen:

 • Kennismaking en inventarisatie van de wensen van de VvE met passend advies;
 • Opstellen budget en kosten;
 • Geven van een presentatie en advies aan de leden van de VvE (ook in de avonduren mogelijk);
 • Een eerste schetsontwerp en/of monstermaterialen overhandigen aan de VvE;
 • Overleg met de VvE over Plan van aanpak;
 • Omgevingsvergunning¹ aanvragen bij uw Gemeente;
 • Opstellen van een planning met voortgangsschema;
 • Communicatie naar bewoners;
 • Uitvoering;
 • Oplevering;
 • Garantie² met onderhouds- en reinigingsvoorschriften.

(1) Het aanvragen van een Omgevingsvergunning wordt kosteloos (m.u.v. de legeskosten) door Montihek verzorgt.
(2) De kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct is van hoog niveau waarbij onderhoudsvrije termijnen van 10 jaar, ondersteund met een garantiecertificaat, bij ons geen uitzondering zijn.

De laatste jaren hebben wij  vele projecten voor VvE eigenaars en VvE beheerders mogen uitvoeren en daar zijn we supertrots op. Staat er bij u een hekwerkrenovatie gepland, neemt u dan gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen.

Top