Projecten

Montihek Balkonhekken is al 40 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van onderhoudsarme balkon- en galerijhekken en aanverwante producten voor nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten.

Wij hebben een aantal referenties voor u geselecteerd en onderverdeeld in drie projectcategorieën:

VVE-projecten

Door onze professionele aanpak ontzorgen wij onze opdrachtgevers van schetsontwerp tot oplevering, rekening houdend met de wensen en het budget.

Exclusief voor de VvE eigenaars en VvE beheerders heeft Montihek Balkonhekken het ‘Montihek VvE Stappenplan’ ontwikkeld. Mede hierdoor hebben wij de laatste jaren vele projecten voor VvE eigenaars en VvE beheerders mogen uitvoeren en daar zijn we supertrots op.

Wij zetten de klanttevredenheid van onze klanten op de eerste plek. Dat betekent dat we tijdens onze uitvoering regelmatig met onze opdrachtgevers zullen evalueren, zodat we kunnen bijsturen en verbeteren waar nodig. Elke dag een stukje beter worden, zodat we elk project afsluiten met minimaal een 8 van onze klant; dat is ons doel!

Informeer bij onze referenties zodat u zelf overtuigd bent van onze kwaliteiten!

Renovatieprojecten

Renovatieprojecten vragen veel aandacht, kennis en voorbereiding. Montihek is hierin uw beste partner.

Door onze professionele aanpak ontzorgen wij onze opdrachtgevers van schetsontwerp tot oplevering. Vandaar dat onze hekwerken de laatste jaren veel worden toegepast op renovatie- en transformatieprojecten.

Nieuwbouwprojecten

Door jarenlange samenwerking met onze opdrachtgevers weten zij waar Montihek voor staat !

Montihek onderscheidt zich door zich te focussen op samenwerking en klanttevredenheid.

Top