Archives

Exclusief voor de VvE eigenaars en VvE beheerders heeft Montihek Balkonhekken het ‘Montihek VvE Stappenplan’ ontwikkeld. Door onze professionele aanpak ontzorgen wij onze opdrachtgevers van schetsontwerp tot oplevering, rekening houdend met de wensen en het budget. De laatste jaren hebben wij vele projecten voor VvE eigenaars en VvE beheerders mogen uitvoeren en daar zijn we supertrots op.

VvE Mozartlaan te Den Haag / Kijkduin

In het begintraject zijn wij al door de VvE benaderd om voor dit project een ontwerp te maken. Mede omdat dit gebouw redelijk dicht bij de kust staat was het noodzakelijk, vanwege de wind, dezelfde hekhoogte aan te houden. (meer…)
Lees meer

VvE Broersvest te Schiedam / Centrum

Montihek Balkonhekken heeft voor de VvE alle windschermen en galerijhekken van vijf verdiepingen vervangen voor glashekken met gekleurd gelaagd veiligheidsglas. Tevens hebben wij geheel kosteloos de Omgevingsvergunning voor de VvE verzorgd.   (meer…)
Lees meer

VvE Pruylenborg te Zwijndrecht/Walburg

96 appartementen aan de Pruylenborg. Verdeeld over twee appartementsgebouwen heeft Montihek voor de VvE en haar beheerder in totaal 84 stuks balkonhekken en 168 stuks privacyschermen vervangen. Ook zijn de terrassen voorzien van nieuwe glashekken met privacyschermen. Daarnaast zijn alle hekken voorzien van een vlaggenmasthouder. (meer…)
Lees meer
Top