Archives

Traphekken zijn hekwerken die op of voor een trapconstructie worden gemonteerd.

Traphek type TSG

Spijlenhek waarbij de balusters gemonteerd zijn tegen de achterconstructie in het schalmgat. Het hekwerk is opgebouwd uit een frame waarbij de spijlen (altijd rond) in een omranding worden gelast. Deze traphekken worden tussen of voor de balusters gemonteerd. (meer…)
Lees meer

Traphek type TS

Spijlenhek waarbij de balusters gemonteerd zijn tegen de achterconstructie in het schalmgat. Het hekwerk is opgebouwd uit een boven- en onderregel waartussen de spijlen (altijd rond) worden gelast. Deze traphekken worden tussen of voor de balusters gemonteerd. (meer…)
Lees meer

Traphek type TPG

Plaathek waarbij de balusters gemonteerd zijn tegen de achterconstructie in het schalmgat. Het hekwerk is opgebouwd uit een frame waartussen een plaatmateriaal bevestigd. Deze traphekken worden tussen of voor de balusters gemonteerd. (meer…)
Lees meer

Traphek type TG

Gaashek waarbij de balusters gemonteerd zijn tegen de achterconstructie in het schalmgat. Het hekwerk is opgebouwd uit een frame waartussen dubbel gedrukt geweven gaas in een omranding wordt gelast. Deze traphekken worden tussen of voor de balusters gemonteerd. (meer…)
Lees meer
Top