Archives

Plaathekken zijn hekwerken waarbij gezette panelen (ook te voorzien van een perforatie) worden gemonteerd tussen of voor de balusters.
Er zijn allerlei variaties mogelijk. Zo kan men projectmatig, zelfs per onderdeel, een keuze maken uit allerlei RAL kleuren.

Plaathek type V100

Plaathek waarbij de balusters gemonteerd zijn op de onderconstructie. De separate handregel doorlopend over meerdere hekvullingen wordt volgens het “Montihek montagesysteem” bevestigd. Het gezette paneel is bevestigd tussen de balusters. (meer…)
Lees meer

Plaathek type V200

Plaathek waarbij de balusters gemonteerd zijn op de onderconstructie. De separate handregel doorlopend over meerdere hekvullingen wordt volgens het Montihek montagesysteem bevestigd. Het gezette paneel is bevestigd tussen de balusters. (meer…)
Lees meer

Plaathek type VP200

Plaathek waarbij de balusters gemonteerd zijn op de onderconstructie. De separate handregel doorlopend over meerdere hekvullingen wordt volgens het Montihek montagesysteem bevestigd. Het gezette paneel voorzien van een perforatie is bevestigd tussen de balusters. (meer…)
Lees meer

Plaathek type VP201

Plaathek waarbij de balusters gemonteerd zijn tegen de achterconstructie. De separate handregel doorlopend over meerdere hekvullingen wordt volgens het Montihek montagesysteem bevestigd. Het gezette paneel voorzien van een perforatie is bevestigd tussen de balusters. (meer…)
Lees meer
Top