Montihek Balkonhekken: focus op samenwerking en klanttevredenheid

Montihek Balkonhekken is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van onderhoudsarme balkon- en galerijhekken en aanverwante producten voor nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten.

Renovatieprojecten vragen veel aandacht, kennis en voorbereiding. Montihek is hierin uw beste partner. Door onze professionele aanpak ontzorgen wij onze opdrachtgevers van schetsontwerp tot oplevering, rekening houdend met de wensen en het budget. Vandaar dat onze hekwerken de laatste jaren veel worden toegepast op renovatie- en transformatieprojecten.

De hekwerkprojecten worden gerealiseerd in samenwerking met vaste (betrouwbare) partners. Zodoende kunnen wij ook gelijktijdig betonreparaties voor u laten uitvoeren.

Onze bedrijfscultuur is te typeren als no-nonsense en met korte communicatielijnen. Montihek onderscheidt zich door zich te focussen op samenwerking en klanttevredenheid.

Montihek Balkonhekken gaat graag de uitdaging met u aan en biedt u maatwerkoplossingen voor hekwerken in renovatieprojecten.

Klanttevredenheid

Wij zetten tevredenheid van onze klanten op de eerste plek. Dat betekent dat we tijdens onze uitvoering regelmatig met onze opdrachtgevers zullen evalueren, zodat we kunnen bijsturen en verbeteren waar nodig. Elke dag een stukje beter worden, zodat we elk project afsluiten met minimaal een 8 van onze klant; dat is ons doel!

Kwaliteit

Wij besteden veel zorg en aandacht aan het uitvoeren van uw opdracht, vanaf het gesprek met u aan tafel tot en met het monteren van de hekwerken bij u op locatie. Binnen het productieproces wordt er voldaan aan de Visem kwaliteitseisen. Montihek staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct is van hoog niveau waarbij onderhoudsvrije termijnen van 10 jaar, ondersteund met een garantiecertificaat, bij ons geen uitzondering zijn. Naast kwaliteit en duurzaamheid staat advies en begeleiding hoog bij ons in het vaandel.

Regelgeving

Vanzelfsprekend voldoen onze hekwerken aan alle regels en normen die in het Bouwbesluit en NEN- en Europese normen worden gesteld. Montihek adviseert over de veiligheidseisen en maakt berekeningen die daarvoor nodig zijn. Als Bouw- en Woningtoezicht dat wenst zorgen wij o.a. voor:

  • Constructieve-berekeningen van het hekwerk;
  • Het uitvoeren van een glasparelzakslingerproef inclusief beeldmateriaal en rapportage;
  • Glassterkte-berekeningen.

Brancheorganisatie

Lid van Koninklijke MetaalunieMontihek is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. De Koninklijke Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf.

Algemene voorwaarden

Op al onze prijsvoorstellen, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Metaalunievoorwaarden, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst.

Top