Archives

Door jarenlange samenwerking met onze opdrachtgevers weten zij waar Montihek voor staat ! Montihek onderscheidt zich door zich te focussen op samenwerking en klanttevredenheid.

38 woningen te Oud Alblas

Montihek Balkonhekken leverde balkonhekken voor een nieuwbouwproject aan de Dorpsstraat in Oud-Alblas. Hier zijn 38 nieuwe woningen gerealiseerd. (meer…)
Lees meer

81 appartementen te Haarlem

Montihek Balkonhekken leverde verschillende balkonhekken bij een nieuwbouwproject aan de Nederlandlaan in Haarlem. Het project behelst 81 appartementen. (meer…)
Lees meer

111 woningen te Den Haag

111 woningen a/d Kempstraat te Den Haag. Aan de Kempstraat in de Transvaalwijk in Den Haag zijn 111 gestapelde woningen gerealiseerd. Montihek leverde hiervoor o.a. 1000 meter balusterloze lamellenhekken. (meer…)
Lees meer

42 appartementen ‘De Adriaan’ te Rotterdam

Het ontwerp van dit project biedt de bewoner een woonambiance waarin comfort, kwaliteit en veiligheid zijn gewaarborgd. Eisen waaraan ook onze hekwerken voldoen. Bij dit project, bestaande uit 40 appartementen met balkon of terras en 2 penthouses met terras, is een voorliggend glashek toegepast. Aan dit project gelegen op de hoek van de Adriaan Volkerlaan / Groene Tuin in Rotterdam leverde Montihek 350 meter glashek. (meer…)
Lees meer

255 appartementen ‘Vondelpark’ te Ridderkerk

Het Vondelpark aan de Vondellaan in Ridderkerk is een woonwijk, gerealiseerd op een plek waar voorheen Duraflats stonden. Deze wijk bestaat nu uit een toren, appartementsgebouwen en laagbouw, ontworpen door Mei Architecten en Klunder Architecten. Binnen dit groot scala van verschillende woningen, zijn ook verschillende glashekken toegepast. (meer…)
Lees meer
Top