Archives

Montihek Balkonhekken levert ook verschillende soorten leuningen.

Borstweringsleuning

Borstweringsleuningen zijn leuningen die met steunen worden gemonteerd op of tegen een borstwering. Hieronder staat een beperkt overzicht van de verschillende modellen. Staat uw idee hier niet tussen? Binnen dit aanbod zijn vele denkbare variaties en combinaties mogelijk en zijn projectmatig aan te passen zodat een leuning wordt verkregen dat in uw ontwerp en/of gevelbeeld past. Heeft u iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op !
Lees meer

Borstweringsleuning type BW1

Borstweringsleuning waarbij de steunen gemonteerd zijn op de onderconstructie. De handregel, doorlopend over meerdere steunen, wordt volgens het Montihek montagesysteem¬†bevestigd. (meer…)
Lees meer

Borstweringsleuning type BW2

Borstweringsleuning waarbij de steunen gemonteerd zijn op de onderconstructie. De handregel, doorlopend over meerdere steunen, wordt volgens het Montihek montagesysteem¬†bevestigd. De tussenregel(s) zijn gemonteerd tussen de balusters. (meer…)
Lees meer

Muurleuningen

Muurleuningen zijn leuningen die met leuningdragers aan de wand worden gemonteerd. Hieronder staat een beperkt overzicht van de verschillende modellen. Staat uw idee hier niet tussen? Binnen dit aanbod zijn vele denkbare variaties en combinaties mogelijk en zijn projectmatig aan te passen zodat een leuning wordt verkregen dat in uw ontwerp en/of gevelbeeld past. Heeft u iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op !
Lees meer
Top